Saturday, June 23, 2007

ce mai e nou

bucurestiul are muulte fetze. ieri in rahova pe langa piatza cu flori toata lumea ieshise la promenada. cei catziva copii din zona faceau ture pe bicicleta in jurul fostei fantani arteziene, in parc cele trei banci erau ocupate detrei generatzii care vorbeau in verva despre tot si toate, gen doamnele cu media de varsta peste 60, domnii sub 25 si cateva mamici in jur de 30, de la beckerbrau din coltz se auzea in tot cartierul fanfara, iar la palatul bragadiru, daca te uitai pe usha intredeschisa, scarile erau ornate cu lumanarele aprinse pe margini si covoare roshii intinse pana aproape de asfaltul topit din strada. in zona mirosea a cartofi prajitzi, apa de la furtun, cico si parfum. azi, pe strandul titan, printre oameni dotati cu colace si doze de bere, treceau trei ratze, a se citi chiar ratze, care mai ciuguleau cu relaxare din iarba tocita de pe jos. una dintre ele avea o coafura estivala extrem de shaka, adika arata de parca si-ar fi tapat parul, un fel de afro blond-crem de mare efect. s-au facut speculatzii daca e peruca sau natural- probabil ca era un motz natural moda 2007, cu care le epata total pe celelalte domnisoare cu cioc.
pe langa asta, toate bune. echipa monged asteapta cu nerabdare decizia echipei de la motoare, care va hotari in cateva zile daca jucam acolo sau nu (adik toata lumea si-a dat acordul, asteptam sa auzim si decizia patronului, gen), alaturi de alti colegi din generatzia noastra.
alexandru fifea e in cehia cu "fotografii explicite", asteptam stiri si feedback despre ce fac colegii nostri mai blonzi si cu ochi albastri, andrei pune muzica in expirat (sambata in bucuresti, si de pe 7 iulie 2 saptamani in expiratul din vama), sorin si-a luat ventilator, poto filmeaza la snagov si vera si-a luat o fusta alba.
doamne-ajuta, zic, si la mai mare.

3 comments:

Anonymous said...

de ce nu zici si de cei mai tripanti papucei rosii pe care ti i-ai luat?
mai dorothy.........

Anonymous said...

bestial!

andrei said...

@ andrei- asta am zis postu trecut cu pantofii, de ce nu citesti atent? mai velvet dj...
@ anonymous- zici?