Monday, June 18, 2007

gala


ieri la casandra.o mare de oameni, colegi, profesori. 4 ani impreuna.

au fost 2 premii pentru cea mai buna interpretare masculina- echipa monged a mancat ambele premii. sorin si poto au luat cate o diploma si o mare de aplauze.

pentru ei si pentru toata lumea care ne-a sustinut- pagaaaaaaal!!
sorin zicea ca nu si-a dat seama ca bernard e asa tare. da ba, e tare bernard. sunt tari si bernard, si dave, si ray, si toata povestea.
ieri cu ocazia sarbatorilor de vara de la casandra mi-am cumparat una pereche pantofi rosii cu toc, like first ever cu toc de genul asta.
de neuitat drumul pe scandurile care au tapetat toata zona lipscani, peste santuri pline de moloz in care copii joaca v-ati-ascunselea ca niste locuitori secreti ai ruinelor, si pisicile se strecoara nevazute la racoare. mergeam deci ca o doamna, pe tocuri, peste daramaturi, si ploua cu soare. frumos, frumos. picuri stralucitori cadeau ca niste bucatele de benzina, curcubeu, peste generatia 2007, ultima de la casandra.
pic, pic, pic. marea ceremonie a avut loc in fata unei mari draperii mov, sub candelabrele pe care, daca te uiti atent, vezi cateva fire de paianjen. domnul zamfirescu si domnul cojar si toata echipa. si ei sunt un pic monged. praful de la casandra trebuie sa contina ceva cristale infinitezimale.altfel nu imi explic de exemplu cum domnul cojar a primit ca premiu o saptamana de vacanta la sinaia.eu am rasucit premiul asta pe toate partile si tot n-am inteles cum poti sa-i dai lui cojar o saptamana de vacanta la sinaia, pare usor meschin, usor penibil, usor jignitor chiar- n-am putut sa inscriu premiul asta in nici un cadru care sa-l faca rezonabil, decat daca au ei tripurile lor personale cu sinaia si carmen sylva si alte varste la care nu avem acces.
dincolo de asta- numai de bine. club a a devenit un mare glob plin de transpiratie si amintiri, in care am plutit cu totii pana spre dimineata, bodyguarzii au avut cateva zvacniri de mosieri falnici, dar le-a trecut, cativa dansatori de-ai locului au dat iama printre actrite precum taurii, cu tricourile alb-rosu suflecate in jurul gatului si abdomenele musculoase si lucioase, mesele au zvacnit de bautura si peretii au duduit de rock studentesc.
a consemnat- dorothy, zana Z
















cu participarea












sorin poama












alexandru fifea












alex potocean




PS: pentru orice fel de informatii personale despre actori, va rugam scrieti la andreiionita2007@gmail.com. ne pare rau, dar nu putem posta pe blog adresele de mail si alte informatii strict confidentiale :-).

2 comments:

Anonymous said...

multumim pentru poze!

Anonymous said...

inca ceva: felicitari actorilor!
cand s-a urcat poama pe scena ma asteptam sa urle "SUPER TARE!". pentru ca e.